08-03 Referat fra styremøte 13.03.2008

Møte Les Anciens 13.03.08

1. Referat og agenda fra forrige møte – godkjent
2. Fellesmail: nye artikler lagt ut på vår webside. Styret legger ut en ny informasjon om feiringen i Rouen. Deretter sender styret en fellesmail til medlemmene. Astrid lager forslag til mail. Styret tar kontakt med Gange Rolv for uoffisielt program. Sette inn et punkt i fellesmailen om søknadsfristen.

3. Adressedugnad
Dugnads gjengen har oppdatert mye av adresselistene. De har fått inn mye ny informasjon. Styret oppdaterer det de kan i kveld av informasjon.
Brukernavn: lesanciens Passord: frankrike

4. Avisartikler
Mads har truffet språkattachéen ved Centre Culturel angående artikkel til avis. Mads følger dette videre

5. Rekruttering & informasjon om tilbudet
Astrid har ikke tatt kontakt med Astrid Skogen ennå angående rekruttering. Rekrutteringsutvalget har ennå ikke gjort noe.
Hva har foreningen/ hva kan foreningen gjøre?
Er det aviser vi kan bruke for å sette inn annonse? Kanskje sette inn en notis i de største region avisene. Pris på disse avisene burde sjekkes, men kan være at det er for sent.
Astrid sender en mail til Kari Skogen på vegne av styret for å informere om hvordan vi kan rekruttere.
En side som heter http://www.vigo.no har informasjon om vgs tilbud og der bør informasjon om om tilbudet legges ut.
Hans Ola og Lars prøver å få tak i en elev som har gått på tilbudet, og prøver å få denne inn i Aftenposten eller en annen avis i forhold til påsken. Lars og Hans Ola korrdinerer dette.
Styremøte i slutten av mai angående hvodan rekrutteringen bør tilrettelegges. Etter dette møtet arrangere styret et møte med Kari Skogen for å legge frem planene.

6. Markeringen av Rouen
Ambassaden har meldt tilbake med informasjon om hva de tenker på jubileet. Les Anciens tenker å arragnere et medlemsmøte for å arrangere et jubilee her i Norge også. Vi inviterer alle seksjonsledere, samt andre personer som kan være interessant å få hit.
Astrid har tatt kontakt med Jan Borgen for å arrangere et medlemsmøte her i Oslo i April/Mai.
Medlemsmøte kan ha foredrag samt vin/ost for å diskutere 90 års jubileet i Rouen.
Dette møtet kan arrangeres 29. april fra kl 17 innledning fra kl 17:30. Vi kan oppfordre noen til å gjøre noe til høsten.

7. Eventuelt
Margrethe og Astrid skal diskutere noe mer hva policy gruppen skal gjøre. Den formelle linken til seksjonene i Rouen, Lyon og Bayeux skal bli formalisert. Styret har ikke sett dette brevet fra norske myndigheter. Vil gjerne finne ut av dette for å se hva som er gjort.
Møte med kulturdepartementet angående internasjonaliseringen. Astrid og Margrethe prøver å finne ut hvem som skriver på dette.

Styret har en oppgave for å rekruttere medlemmer til årsmøtet. Hva kan medlemmene gjøre for å få folk til å komme. Artikkel i nyhetsbrevet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: