Festmiddag 22.09.18

Middagen er nå fulltegnet.

(function(d, s, id) { var js, pjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = «//www.tickcounter.com/static/js/loader.js»; pjs.parentNode.insertBefore(js, pjs); }(document, «script», «tickcounter-sdk»));

Sist oppdatert 30. august 2018

Les Anciens markerer jubileet med en festmiddag for oss tidligere elever og seksjonsledere ved alle tre lycéene. Vi har fått låne den splitter nye spisesalen på Lycée Corneille lørdag 22 september 2018.

Dette blir tidenes gjensyn med klassekamerater og kolleger! Oppdatert informasjon om middagen legges ut her, og på Facebook.

Middagen er reservert for tidligere og nåværende elever og seksjonsledere ved Lycée Chartier, Herriot og Corneille. Middagen er nå fulltegnet og det er ikke lenger mulig å melde seg på. Det er ikke mulig å delta på middagen uten å være påmeldt. Øvrige arrangementer er i offentlig regi, informasjon oppdateres fortløpende her.

Praktisk informasjon:

 • Alle må vise gyldig pass i døren.
 • Lycéeporten åpnes kl. 17.00.
  Det tilbys omvisning i grupper. Omvisningen vil inkludere rom og steder på skolen av særlig interesse for tidligere elever.
 • Oppmøte for middag kl. 18:30 for fotografering. Middagen starter kl. 19:00.
  Alt er inkludert i de innbetalte NOK 400.
 • Nils Lindgren vil presentere sin bok om seksjonene, Siw-Heidi Thomas vil holde hovedtalen, og Trond Dolva vil fortelle fra de forgagne tider.
 • Det vil bli anledning til kortere innlegg under middagen. Vi ønsker oss anekdoter og historier fra din tid på lycée. Tore Bach-Gansmo er kveldens toastmaster. Det er flere som har meldt inn taler og deling av minner og sang, har du også noe på hjertet kan du melde det til bachg@online.no. Taler bør være korte, ca. to minutter.
 • Middagen avsluttes (dørene stenges) kl. 00:30.
 • Kleskode for kvelden:
  Tenue de cocktail/Dress og slips 
 • Bordplassering er fordelt etter kull. Vi vil sette opp kart med plassering og forhåpentligvis også bordkort. Styret og franske gjester vil sitte for seg.
 • Middagen leveres av cateringselskapet «La Terrine».
 • Nils Lindgrens bok er gave til alle som deltar på middagen. Det vil bli anledning til å kjøpe en utvidet fransk versjon (15€), og pins, både med Les Anciens, Ganger-Rolv og spesiallagde minnepins for 100 års-jubileet.

Vi har laget en spilleliste for å samle låtene fra tiden i Frankrike. Du kan selv legge inn sanger på spillelisten her, eller sende dem på mail til styret.lesanciens@gmail.com.

Lurer du på om kullingene dine har meldt seg på? Se listen over påmeldte her! (kun de som har akseptert å ha navnet sitt oppført på listen)

Soyez les bienvenus!

For spørsmål kan du kontakte styret.lesanciens@gmail.com

%d bloggere liker dette: