100-årsjubileum i Rouen

 

Offisiel jubileumslogo: det er hundre år siden de første norske guttene ankom Rouen for å gå videregående skole. Siden den gang har over 752 elever gått her!
Sist oppdatert 8. juli 2018

(function(d, s, id) { var js, pjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = «//www.tickcounter.com/static/js/loader.js»; pjs.parentNode.insertBefore(js, pjs); }(document, «script», «tickcounter-sdk»));Kjære Anciens – tidligere elever ved lycée Pierre Corneille, lycée Alain Chartier og lycée Edouard Herriot.

Vi står foran en av de store merkedagene i den norske historien fra lycée Corneille, nemlig feiring av le centenaire de la Section Norvégienne

Den 24. september 2018 er på dagen 100 år etter at de første elevene kom med tog fra Le Havre og ble innskrevet som elever ved lycée Corneille. Det er derfor dagen det planlegges offisiell og storslått festivitas med taler og utstilling. Program for dagen oppdateres fortløpende her.

I tillegg til den offisielle feiringen markerer foreningen Les Anciens jubileet med et spleiselag: en festmiddag for nåværende og tidligere elever og seksjonsledere fra alle tre lycéene. Vi fått låne (den nye) spisesalen på lycée Corneille lørdag 22. september 2018, og planlegger tidenes gjensyn med klassekamerater og kolleger. Middagen 22/9 er et spleiselag som krever påmelding og forhåndsinnbetaling. Middagen er nå fulltegnet.

Ved spørsmål kan styret i Les Anciens kontaktes på styret.lesanciens@gmail.com.

Tore Bach-Gansmo
Jubileumskomitéen, på vegne av styret i les Anciens

%d bloggere liker dette: