Blog

40-årsjubileum i Bayeux!

Norskeseksjonen i Bayeux feirer 40 år, og rektor inviterer til fest! Eget arrangement for Les Anciennes? Følg denne linken En offisiell seremoni holdes 18. mai 2019 på lycée Alain Chartier, place de la Lombarderie i Bayeux. under de beskyttende vingene til tidligere elev ved seksjonen, Tone Tellevik Dahl tidligere folkevalgt i Bayeux og vertsmor FrancoiseFortsett å lese «40-årsjubileum i Bayeux!»

Årsmøtet blir 15. mars

Årets årsmøte og mottagelse på den franske ambassaden vil finne sted den 15. mars. Hold av datoen, så kommer det mer informasjon etter hvert, her på nettsiden og i Facebook-gruppen vår.

Medlemskontingent 2019

Det nye året er i gang, og etter jubileumsåret i fjor håper at så mange som mulig vil være med oss videre som medlemmer. På årsmøtet i 2018 ble det vedtatt en ny medlemskontingent: Ordinært medlem: 200 kr Studenpris: 100 kr Terminaler 2019: gratis medlemskap ut året Alle som var betalende medlemmer i fjor harFortsett å lese «Medlemskontingent 2019»

Oppdatering om jubileet i Rouen

Vi nærmer oss nå hundreårsjubileet for norskseksjonen i Rouen, som markeres 22-24. september 2018. Festmiddagen som arrangeres 22. september er nå fulltegnet og det er ikke anledning til å delta på middagen uten å ha meldt seg på. Tid igjen til jubileetCountdown (function(d, s, id) { var js, pjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; jsFortsett å lese «Oppdatering om jubileet i Rouen»

Laster…

Noe gikk galt. Vennligst oppfrisk siden og forsøk igjen.


Follow My Blog

Get new content delivered directly to your inbox.

%d bloggere liker dette: