Oppdatering om jubileet i Rouen

Vi nærmer oss nå hundreårsjubileet for norskseksjonen i Rouen, som markeres 22-24. september 2018. Festmiddagen som arrangeres 22. september er nå fulltegnet og det er ikke anledning til å delta på middagen uten å ha meldt seg på.

Tid igjen til jubileetCountdown

(function(d, s, id) { var js, pjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = «//www.tickcounter.com/static/js/loader.js»; pjs.parentNode.insertBefore(js, pjs); }(document, «script», «tickcounter-sdk»));

Vi nærmer oss nå hundreårsjubileet for norskseksjonen i Rouen, som markeres 22-24. september 2018. Festmiddagen som arrangeres 22. september er nå fulltegnet og det er ikke anledning til å delta på middagen uten å ha meldt seg på.

For øvrige aktiviteter er det i utgangspunktet åpent for alle. Av sikkerhetsmessige grunner kreves det allikevel offisiell invitasjon for å få adgang til la collation på lycée Corneille mandag morgen og mottagelse på rådhuset mandag ettermiddag.
Er du påmeldt middagen 22. september vil du motta invitasjonen i begynnelsen av september. For familiemedlemmer el. andre du tenker å ha med deg: Send navn og e-postadresse til personen til styret.lesanciens@gmail.com slik at vi kan videreformidle til riktig person på konsulatet.

Alle arrangementer som foregår innendørs krever at man viser gyldig legitimasjon i døren.

Vi gleder oss til å se alle i Rouen!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: