Bli med i styret

Vi søker energiske anciens med teft for rekruttering

Søkertallet til de norske seksjonene ved franske lyceer er kritisk lavt. Dette er en trend som Les Anciens vil jobbe hardt for Ãå snu. Å fylle seksjonene med kvalifiserte elever er en forutsetning for at norske ungdommer også i framtiden skal kunne kalle seg lycéens.

Undersøkelser viser at skolebesøk og vennenettverk er den mest effektive rekrutteringsformen. Vi tenker at det å aktivere vårt store nettverk av tidligere elever er en nøkkel til å få opp søkertallene. Samtidig gir sosiale medier og andre digitale kanaler oss større muligheter enn noen gang for målrettet markedsføring av lycéeordningen.

Vil du bidra til å snu søknadstrenden? Les Anciens søker to-tre personer med energi, vilje og evne til å ta ansvaret for å ta det viktige rekrutteringsarbeidet til Les Anciens steget videre. Vi tror det er en fordel med nettverk i de yngre årskullene.

Rollen som rekrutteringsansvarlig vil til tider være tid- og arbeidskrevende og vi trenger noen som er villig til å bruke nettopp tid og innsats på dette området. Samtidig gir rollen stor mulighet for påvirkning og utvikling. Ikke minst gir søkertallene en svært målbar og motiverende indikator på effekten av arbeidet

؃˜nsker du å stille til valg i styret i Les Anciens med ansvar for rekruttering, eller du på annen måte vil bidra til rekrutteringen som en ressurs på utsiden av styret, vennligst kontakt valgkomiteen ved Ruth Astrid Sæter (mail: ruth.astrid.saeter@gmail.com, mobil: 92868811 eller Peder Pedersen (mail: peder.pedersen@nordea.com, mobil 90044264)

Frist for å melde din interesse er 27. januar.

%d bloggere liker dette: