Kick-off og festmiddag

HOLD AV LØRDAG 15.OKTOBER.

For andre år på rad arrangerer Les Anciens kick-off for sitt rekrutteringsarbeid – og vi ønsker alle medlemmer velkommen til å delta i idédrodlingen.

Dette skjer: Lørdag 15. oktober, kl. 14.00 på Institut français (tidl. Centre Culturel) i Holtegaten 29, Oslo.

Påmelding før 7. oktober sendes til: ruth.astrid.saeter@gmail.com.

Sikre økningen i søkertall

Det er viktig for foreningen å jobbe aktivt for å sikre best mulig rekruttering til de norske seksjonen i henholdsvis Rouen, Bayeux og Lyon. Søkertallene har stort sett vært lave de siste årene, men vi så mange positive signaler i årets søkertall, som var høyere enn på mange år.

Flere tiltak ønskes

Vi tror at økningen kan ha en sammenheng med den innsatsen som er blitt gjort gjennom skolebesøk og deltakelse på utdanningsmesser (blant annet), noe som også sier oss at vi må opprettholde denne innsatsen framover.

Og det er garantert mange tiltak vi kan iverksette og som vi ikke har tenkt på ennå.

Kick-off på Instutut français

Derfor inviterer vi alle Anciens til å bidra med gode ideer til rekrutteringstiltak for skoleåret 2012/2013 på kick-offet.

PROGRAM

14.00: Oppmøte Instutut français

18.30 – 19.45: Litterær aperitif på den franske bokhandelen Zazie i St. Olavs gate 3 Omvisning samt noen tips om ny fransk litteratur, sammen med et glass sprudlende drikke.

20.00: Middag på Jerome´s
Deilig treretters middag for den nette sum av kr. 199.
Middag og drikke dekkes av deltakerne selv.

Har du lyst til å være med på hele eller deler av dagen, send en e-post til ruth.astrid.saeter@gmail.com så snart som mulig, og senest innen 4. oktober.

%d bloggere liker dette: