Informasjon om årsmøtet

Her finner du info om påmelding, betaling og annet ang. årsmøtet 2007.

Styret i Les Anciens inviterer alle medlemmer til årsmøte 20. januar kl 18:30 på Soria Moria Restaurant og Spisesal, Vogts gate 64 på Torshov, med påfølgende årsmøtemiddag og årsmøtefest på samme sted. For å sette medlemmene i den riktige stemning inviterer den franske ambassaden til mottagelse på Residensen dagen før, fredag 19. januar kl 1800. (NB: Adressen til Residensen er Drammensveien 80)

Årsmøtet antas å vare i ca en time. Sakslisten til årsmøtet legges ut på foreningens hjemmeside, http://www.les-anciens.net/ senest en uke før årsmøtet.

Som alltid er det behov for nye medlemmer til styre og stell. Ønsker du å stille opp, eller kjenner noen som egner seg, kontakt styret ved å sende en e-post til lesanciens[å]frankrike.net

Viktig:

Mens årsmøtet er gratis (for betalende medlemmer) koster middagen kroner 300,- Betal kroner 450,- (medlemskap og middag) innen 10. januar til konto 0540 14 56378, Les Anciens v/Liv Brandvoll, Smedgata 33, 0651 Oslo. Betaling regnes som påmelding. Alle forsøk på å melde seg på uten å betale vil bli kontant avvist.

Påmelding til mottagelsen i Residensen skjer ikke til ambassaden, men direkte til Marianne Heir innen 10. januar, på e-post marianne.heir[å]ski.vgs.no eller på mobiltelefon/SMS: 97 63 71 97

%d bloggere liker dette: