Vi ønsker å delta i feiringen, men også å markere dette med en middag for oss tidligere elever ved Lycées. Til dette får vi låne (den nye) spisesalen på Lycée Corneille lørdag 22 september 2018.

Vi åpner for påmelding fra tidligere og nåværende elever ved Lycée Chartier, Herriot og Corneille, og tidligere seksjonsledere ved alle tre seksjonene.

Vi håper på å se så mange av dere som mulig, dette blir tidenes gjensyn med klassekamerater og kolleger! Har du tanker om å bli med-ta kontakt med dine klassekamerater, og planlegg en tur til Rouen. Vi har “lovet” M. le Proviseur at vi blir 120 – 200 stk, men vi har plass til flere!

Spre ordet, og del gjerne Facebook-arrangementet her!

Lurer du på om kullingene dine har meldt seg på? Se listen over påmeldte her!

 

Påmelding (trinn en OG to må til):

  • Fyll ut skjemaet under! Har du problemer med skjemaet, kan du i stedet sende informasjonen på mail til [email protected].
  • Betal 400 kr til konto 1503.95.12499 eller Vipps til #10340 LES ANCIENS
    Merk betalingen med navn, kull, e-post og telefonnr
    Dette dekker middagen i Rouen den 22. september.
    Ikke enda betalt medlemskontingent 2017 til Les Anciens (150 kr)? Legg den til på betalingen, så er det gjort :)

Vi ønsker å legge ut deltagerlisten på Les Anciens’ Facebookside, med navn og kull. Om du ikke ønsker å ha navnet ditt på listen vil vi kun indikere hvilket kull du representerer.

Påmeldingen er bindende.

Vi undersøker om vi kan få rabattordninger på reise/hotell, og er i kontakt med et reisebyrå. Får vi det til kommer det melding om dette senere.

 

Fyll ut skjemaet for å melde deg på når du har betalt:

Har du problemer med skjemaet, kan du i stedet sende den samme informasjonen på mail til [email protected]. Har du meldt deg på gjennom mail tidligere, trenger du ikke å fylle ut skjemaet.

Felter markert med stjerne(*) er påkrevd