Arrangementet er nå fulltegnet. Vi undersøker muligheten for å få plass til flere, og det er derfor mulighet til å sette seg på ventelisten. Plassene vil fordeles etter førstemann til mølla-prinsippet.


Vi ønsker å delta i feiringen, men også å markere dette med en middag for oss tidligere elever ved Lycées. Til dette får vi låne (den nye) spisesalen på Lycée Corneille lørdag 22 september 2018.

Vi åpner for påmelding fra tidligere og nåværende elever ved Lycée Chartier, Herriot og Corneille, og tidligere seksjonsledere ved alle tre seksjonene.

Vi håper på å se så mange av dere som mulig, dette blir tidenes gjensyn med klassekamerater og kolleger! Har du tanker om å bli med-ta kontakt med dine klassekamerater, og planlegg en tur til Rouen. Vi har “lovet” M. le Proviseur at vi blir 120 – 200 stk, men vi har plass til flere!

Spre ordet, og del gjerne Facebook-arrangementet her!

Lurer du på om kullingene dine har meldt seg på? Se listen over påmeldte her!

 

Vi ønsker å legge ut deltagerlisten på Les Anciens’ Facebookside, med navn og kull. Om du ikke ønsker å ha navnet ditt på listen vil vi kun indikere hvilket kull du representerer.

Middagen koster 400 kr. Man trenger ikke å betale før man har fått bekreftet plass.

Frem til 15. mars 2018 er påmeldingen kun åpen for tidligere elever og seksjonsledere. Fra 15. mars åpner påmeldingen også for andre, f.eks. familier og lærere.

Vi undersøker om vi kan få rabattordninger på reise/hotell, og er i kontakt med et reisebyrå. Får vi det til kommer det melding om dette senere.

 

Fyll ut skjemaet for å sette deg på ventelisten:

Har du problemer med skjemaet, kan du i stedet sende den samme informasjonen på mail til [email protected]. Har du meldt deg på gjennom mail tidligere, trenger du ikke å fylle ut skjemaet.

Felter markert med stjerne(*) er påkrevd