Kjære Anciens – tidligere elever ved lycée Pierre Corneille, lycée Alain Chartier og lycée Edouard Herriot.

Vi står foran en av de store merkedagene i den norske historien fra lycée Corneille, nemlig feiring av le centenaire de la Section Norvégienne. Den 24. september 2018 er på dagen 100 år etter at de første elevene kom med tog fra Le Havre og ble innskrevet som elever ved lycée Corneille. Det er derfor dagen det planlegges offisiell og storslått festivitas med taler og utstilling både på lycéet og på la Mairie. Program for dagen oppdateres fortløpende her.

I tillegg til å delta på den offisielle feiringen ønsker Les Anciens å markere jubileumet med en festmiddag for nåværende og tidligere elever og seksjonsledere ved alle tre lycéene. Til dette får vi låne (den nye) spisesalen på lycée Corneille lørdag 22. september 2018.

Dette kan bli tidenes gjensyn med klassekamerater og kolleger. Det tror vi så sterkt på, at vi har forespeilet en entusiastisk M le Proviseur at vi blir ca. 200! (og har plass til flere)

Bli med du også! Ta gjerne kontakt med tidligere klassekamerater og planlegg turen sammen. Foreningen er i kontakt med et reisebyrå for eventuelt å kunne få til rabattordninger for reise/hotell. Får vi til det vil vi legge det ut sporenstreks.

Middagen 22/9 krever påmelding, mens de øvrige arrangementene er åpne for alle. Påmeldingen er nå fulltegnet, men vi jobber med å få flere plasser og har derfor åpnet en venteliste. Ved spørsmål kan styret i Les Anciens kontaktes på [email protected].

Tore Bach-Gansmo
Jubileumskomitéen, på vegne av styret i les Anciens